Pastorsrekrytering

Vallhovskyrkan är en varm och levande församling i det lilla samhället Vallhov en bit ifrån Sandvikens centrum. Kyrkans lokaler är nyligen renoverade och ändamålsenligt anpassade för att möta behoven som finns inom verksamheten idag. I Vallhov bor många barnfamiljer och det är Vallhovskyrkans vision att ha barn och unga i fokus.

Nu söker vi dig som känner sig kallad till Sandviken för att vara med att forma och leda Vallhovskyrkan som pastor och föreståndare. Är du en social och modig ledare som har nya idéer och vill leda oss framåt?

Vallhovskyrkans församling behöver en pastor med omsorg om, och inblick i, alla åldersgrupper i församlingen. I tjänsten ingår bland annat att predika i gudstjänster samt att planera och/eller samordna församlingens verksamheter där behovet finns. Tjänsten är flexibel och vi vill ge utrymme att forma tjänsten efter din kallelse, både i utformning och tjänstegrad.

Förutom gudstjänster har vi idag bland annat verksamhet för barn och unga, bönegemenskapsgrupper och en kör. Vi har ett gott samarbete med kommunen, föreningar och övriga församlingar i vårt samhälle.

SNABBFAKTA
Tjänst: Pastor
Ort: Sandviken, Gävleborg
Tjänstegrad: 50 - 100 %, enligt överenskommelse. Villkor enligt kollektivavtal.
Med start: så snart som möjligt
Arbetstid: förtroendearbetstid
Arbetsuppgifter: leda, predika, planering och samordning, utformning efter kallelse.

För övriga upplysningar eller vid frågor, kontakta oss via mail, pastorsrekrytering@vallhovskyrkan.se.

Ansökan skickas till pastorsrekrytering@vallhovskyrkan.se.

Varmt välkommen med din ansökan.

Johan Hägglund, föreståndare
Vallhovskyrkan